Szczegóły
Zamówienia przyjmujemy do 20.12 do godziny 18:00
- Zamówienia rozkładamy na półmiskach jednorazowych (3 zł/szt)
- Odbiór własny:
- 23.12 w godzinach 10:00 – 18:00
- 24.12 w godzinach 08:00 – 12:00
- Możliwy dowóz – więcej informacji telefonicznie
- Zamówienia przyjmujemy telefonicznie 725 555 415 lub mailowo restauracja@nauboczu.pl

ZUPY:
Barszcz czerwony czysty – 22 zł/l
ZUPA GRZYBOWA Z ŁAZANKAMI – 45 zł/l
KREM GRZYBOWY Z KLUSECZKAMI – 45 zł/l
GULASZOWA ZUPA RYBNA „SEGEDYŃSKA” – 38 zł/l
DANIA DO PODGRZANIA:
Z INSTRUKCJĄ
- Karp saute (150g) – 22 zł
- dorsz z ziołami w pergaminie (150g) – 20 zł
- grillowany łosoś z sosem bearneńskim (150g) – 30 zł
- grillowany sandacz z sosem cytrynowym z kaparami (150g) – 30 zł
- miętus gotowany na parze z sosem kaparowym (150g) – 38 zł
- filet z halibuta w pergaminie w sosie porowym (150g) – 40 zł
- antar bastowany na chutney z czerwonej cebuli (150g) – 45 zł
- trybowane skrzydełka z kurczaka faszerowane szynką (1 szt – ~150g) – 10zł/szt
- żeberka w miodzie i piwie z kapustą zasmażaną (300g/150g) – 25 zł/porcja
- pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z modrą kapustą (300g/150g) – 20 zł/porcja
- pieczeń rzymska w sosie chrzanowym (0,5kg) – 20 zł
- Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym (150 g) – 26 zł
- Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonymi winem – 38 zł/1 kg
- Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną (ok. 2 kg) – 100 zł/1 szt
- zrazy wołowe w sosie własnym (300g/200g) – 35zł/porcja
WYROBY MĄCZNE:
- Pierogi (~20 szt) 45 zł/1 kg
- z kapustą i grzybami
- z mięsem
- ruskie
- z cukinią
- PIEROŻKI RYBNE – 60 zł/1 kg
- PASZTECIKI Z SEREM I PIECZARKAMI (~100g) – 8 ZŁ/1 SZT
- PASZTECIKI Z MIĘSEM (~100g) – 8 ZŁ/1 SZT
- USZKA Z GRZYBAMI (~60 szt) – 45 ZŁ/1 KG
- Mini kopytka – 13 zł/1 kg
- Zwykłe
- Szpinakowe
GOTOWANE RYBY OBLANE WYTRAWNĄ GALARETĄ (150G/70G):
- DORSZ – 15 zł/ porcja
- KARP – 17 ZŁ/ PORCJA
- ŁOSOŚ – 19 ZŁ/ PORCJA
- SANDACZ – 20 ZŁ/ PORCJA
- ROLADA ZE SZCZUPAKA – 20 ZŁ / PORCJA
Tatary (150g/ 80g):
- Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO – 18 zł
- Z ŁOSOSIA ŚWIEŻEGO – 21 zł
- Z TUŃCZYKA Z KAPARAMI– 27 zł
- WOŁOWY– 27 zł
POTRAWY ZE ŚLEDZI (120g/60g):
- śledź w oleju – 9 zł
- śledź w oliwie z piklami – 10 zł
- śledź w śmietanie z jabłkiem – 12 zł
- śledź w buraczkach – 13 zł
wyroby z ryb:
- łosoś fufu po malajsku (100g) – 19 zł
- Ryba po grecku (150g/ 75g) – 16 zł
- RYBA PO BAŁKAŃSKU (150G/75G) – 18 ZŁ
- PAPRYKARZ Z WĘDZONĄ MAKRELĄ (100G) – 13 ZŁ
- KARP PO WARSZAWSKU (200G/100G) – 23 ZŁ
- DZWONKa Z KARPIA PO ŻYDOWSKU (450G/250G) – 35 ZŁ
- ŁOSOŚ MARYNOWANY W KOPRZE Z SOSEM MUSZTARDOWYM (120G/80G) – 22 ZŁ
MIĘSA PIECZONE:
- PIECZONA PEKLOWANA ŁOPATKA – 7 ZŁ/ 100G
- BOCZEK PIECZONY W CHILLI – 8 ZŁ/100G
- KARKÓWKA PIECZONA W CZOSNKU – 9 ZŁ/100G
- SCHAB PIECZONY MARYNOWANY W ZIOŁACH – 9 ZŁ/100G
- ZAWIJANIEC ZE SCHABU Z BOCZKIEM WĘDZONYM – 9 ZŁ/100G
WYROBY MIĘSNE ZIMNE:
- PASZTET DROBIOWY – 9 ZŁ/100G
- PASZTET Z DZIKA PIECZONY W CIEŚCIE – 15 ZŁ/100G
- GALARETKI Z PEKLOWANEJ GOLONKI Z CZOSNKIEM – 12 ZŁ/100G
- POŁOWA KURCZAKA FASZEROWANEGO MIELONĄ ŁOPATKĄ I WARZYWAMI (OK. 1KG) – 43 ZŁ
INNE:
- Pasztet z selera – 9 zł/100 g
- Rolada serowa – 8 zł/100 g (4 plastry)
- Ze szpinakiem
- Z szynką
- Z warzywami
- Roladki naleśnikowe – 8 zł/100 g (4 plastry)
- Z łososiem
- Ze szpinakiem
- Z pieczarkami
- SAŁATKA Z BROKUŁA Z FETĄ I SOSEM CZOSNKOWYM – 13 ZŁ/200G
- Sałaka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 13 zł/200 g
- Sałatka ŻÓŁTYM SEREM, MAKARONEM I SOSEM CURRY – 13 zł/200 g
- Sałatka jarzynowa – 13 zł/200 g
- Sałatka Z KREWETKAMI, ANANASEM, GRUSZKĄ, RUKOLĄ I SOSEM CZOSNKOWYM– 17 zł/200 g
- Sałatka grecka z fetą i winogronami – 6 zł/100 g
- Sosy 150 ml – 12 zł
- Tatarski / Cumberland / Żurawinowy / Miodowo-musztardowy