CATERING WIGILIJNY

Szczegóły

Zamówienia przyjmujemy do 20.12 do godziny 18:00

  • Zamówienia rozkładamy na półmiskach jednorazowych (3 zł/szt)
  • Odbiór własny:
    • 23.12 w godzinach 10:00 – 18:00
    • 24.12 w godzinach 08:00 – 12:00
  • Możliwy dowóz – więcej informacji telefonicznie
  • Zamówienia przyjmujemy telefonicznie 725 555 415 lub mailowo restauracja@nauboczu.pl

ZUPY:

  • Barszcz czerwony czysty – 22 zł/l

  • ZUPA GRZYBOWA Z ŁAZANKAMI – 45 zł/l

  • KREM GRZYBOWY Z KLUSECZKAMI – 45 zł/l

  • GULASZOWA ZUPA RYBNA „SEGEDYŃSKA” – 38 zł/l

DANIA DO PODGRZANIA:

Z INSTRUKCJĄ

  • Karp saute (150g) – 22 zł
  • dorsz z ziołami w pergaminie (150g) – 20 zł
  • grillowany łosoś z sosem bearneńskim (150g) – 30 zł
  • grillowany sandacz z sosem cytrynowym z kaparami (150g) – 30 zł
  • miętus gotowany na parze z sosem kaparowym (150g) – 38 zł
  • filet z halibuta w pergaminie w sosie porowym (150g) – 40 zł
  • antar bastowany na chutney z czerwonej cebuli (150g) – 45 zł
  • trybowane skrzydełka z kurczaka faszerowane szynką (1 szt – ~150g) – 10zł/szt
  • żeberka w miodzie i piwie z kapustą zasmażaną (300g/150g) – 25 zł/porcja
  • pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z modrą kapustą (300g/150g) – 20 zł/porcja
  • pieczeń rzymska w sosie chrzanowym (0,5kg) – 20 zł
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym (150 g) – 26 zł
  • Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonymi winem – 38 zł/1 kg
  • Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną (ok. 2 kg) – 100 zł/1 szt
  • zrazy wołowe w sosie własnym (300g/200g) – 35zł/porcja

WYROBY MĄCZNE:

  • Pierogi (~20 szt) 45 zł/1 kg
    • z kapustą i grzybami
    • z mięsem
    • ruskie
    • z cukinią
  • PIEROŻKI RYBNE – 60 zł/1 kg
  • PASZTECIKI Z SEREM I PIECZARKAMI (~100g) – 8 ZŁ/1 SZT
  • PASZTECIKI Z MIĘSEM (~100g) – 8 ZŁ/1 SZT
  • USZKA Z GRZYBAMI (~60 szt) – 45 ZŁ/1 KG
  • Mini kopytka – 13 zł/1 kg
    • Zwykłe
    • Szpinakowe

       

      GOTOWANE RYBY OBLANE WYTRAWNĄ GALARETĄ (150G/70G):

      • DORSZ – 15 zł/ porcja
      • KARP – 17 ZŁ/ PORCJA
      • ŁOSOŚ – 19 ZŁ/ PORCJA
      • SANDACZ – 20 ZŁ/ PORCJA
      • ROLADA ZE SZCZUPAKA – 20 ZŁ / PORCJA

      Tatary (150g/ 80g):

      • Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO – 18
      • Z ŁOSOSIA ŚWIEŻEGO – 21 zł
      • Z TUŃCZYKA Z KAPARAMI– 27
      • WOŁOWY– 27 zł

       

      POTRAWY ZE ŚLEDZI (120g/60g):

      • śledź w oleju – 9 zł
      • śledź w oliwie z piklami – 10 zł
      • śledź w śmietanie z jabłkiem – 12 zł
      • śledź w buraczkach – 13 zł

      wyroby z ryb:

      • łosoś fufu po malajsku (100g) – 19 zł
      • Ryba po grecku (150g/ 75g) – 16 zł
      • RYBA PO BAŁKAŃSKU (150G/75G) – 18 ZŁ
      • PAPRYKARZ Z WĘDZONĄ MAKRELĄ (100G) – 13 ZŁ
      • KARP PO WARSZAWSKU (200G/100G) – 23 ZŁ
      • DZWONKa Z KARPIA PO ŻYDOWSKU (450G/250G) – 35 ZŁ
      • ŁOSOŚ MARYNOWANY W KOPRZE Z SOSEM MUSZTARDOWYM (120G/80G) – 22 ZŁ

      MIĘSA PIECZONE:

      • PIECZONA PEKLOWANA ŁOPATKA – 7 ZŁ/ 100G
      • BOCZEK PIECZONY W CHILLI – 8 ZŁ/100G
      • KARKÓWKA PIECZONA W CZOSNKU – 9 ZŁ/100G
      • SCHAB PIECZONY MARYNOWANY W ZIOŁACH – 9 ZŁ/100G
      • ZAWIJANIEC ZE SCHABU Z BOCZKIEM WĘDZONYM – 9 ZŁ/100G

        WYROBY MIĘSNE ZIMNE:

        • PASZTET DROBIOWY – 9 ZŁ/100G
        • PASZTET Z DZIKA PIECZONY W CIEŚCIE – 15 ZŁ/100G
        • GALARETKI Z PEKLOWANEJ GOLONKI Z CZOSNKIEM – 12 ZŁ/100G
        • POŁOWA KURCZAKA FASZEROWANEGO MIELONĄ ŁOPATKĄ I WARZYWAMI (OK. 1KG) – 43 ZŁ

          INNE:

          • Pasztet z selera – 9 zł/100 g
          • Rolada serowa – 8 zł/100 g (4 plastry)
            • Ze szpinakiem
            • Z szynką
            • Z warzywami
          • Roladki naleśnikowe – 8 zł/100 g (4 plastry)
            • Z łososiem
            • Ze szpinakiem
            • Z pieczarkami
          • SAŁATKA Z BROKUŁA Z FETĄ I SOSEM CZOSNKOWYM – 13 ZŁ/200G
          • Sałaka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 13 zł/200 g
          • Sałatka ŻÓŁTYM SEREM, MAKARONEM I SOSEM CURRY – 13 zł/200 g
          • Sałatka jarzynowa – 13 zł/200 g
          • Sałatka Z KREWETKAMI, ANANASEM, GRUSZKĄ, RUKOLĄ I SOSEM CZOSNKOWYM– 17 zł/200 g
          • Sałatka grecka z fetą i winogronami – 6 zł/100 g
          • Sosy 150 ml – 12 zł
            • Tatarski / Cumberland / Żurawinowy / Miodowo-musztardowy

          CIASTA:

          • BROWNIE Z SOLONYM KARMELEM I ORZECHAMI PEKAN (⌀ 24cm) – 140zł
          • TORT MARCHEWKOWY (⌀ 24cm) –140 zł
          • PORZECZKOWIEC (⌀ 24cm) – 140 zł
          • SERNIK KAJMAKOWY (⌀ 24cm) – 160 zł

          Formularz kontaktowy

          12 + 14 =

          Dołącz do nas na Facebooku!

           

          Odwiedź Nas

          Restauracja Na Uboczu
          ul. Janiny Smoleńskiej ps. “Jachna” 13
          71-005 Szczecin

          Godziny otwarcia: 12:00 - 20:00

          Zadzwoń

           +48 725 555 415

          Napisz do nas

          restauracja@nauboczu.pl