Imprezy okolicznościowe

Szczegóły

Zupy podajemy w wazach – można wybrać dwie zupy.
II danie podajemy na półmiskach – można wybrać dwa zestawy.

Dzieci do 12 r.ż. – 50% zniżki
Imprezy nocne (kończące się po 22:00) – dopłata w wysokości 30 zł/os.
Sala VIP (indywidualna sala na I piętrze) – dopłata 10 zł/os.*
*nie obowiązuje przy imprezach nocnych

Proponowane zestawy

Zapraszamy do zapoznania się z ofertami wymienionych na dole propozycji.

Zestaw I

130 zł/os.

ZUPA
II DANIE
DESER
NAPOJE

Zestaw II

150 zł/os.

 ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 4 do wyboru
DESER
NAPOJE

Zestaw III

170 zł/os.

ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 8 do wyboru
DESER
NAPOJE

Zestaw IV

190 zł/os.

ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 8 do wyboru
CIEPŁE DANIA W TRAKCIE PRZYJĘCIA – 2 do wyboru
DESER
NAPOJE

Menu Imprezowe

Dostosowujemy menu do potrzeb klienta oraz charakteru wydarzenia

Zupy

  • Rosół z kluseczkami
  • Zupa pomidorowa z kluseczkami
  • Zupa cebulowa z grzankami
  • Żurek z kiełbasą i jajkiem
  • Gulaszowa zupa wieprzowa
  • Krem z pieczarek z grzankami
  • Krem z brokuła z groszkiem ptysiowym

II Danie

  • Nuggetsy z frytkami i surówką z marchewki i jabłka – polecane dla najmłodszych
  • Cukinia faszerowana kaszą jaglaną i warzywami – wegańskie
  • Burgery warzywne z frytkami – wegetariańskie
  • Panierowany w płatkach kukurydzianych filet z kurczaka z pieczonymi ziemniakami i świeżymi warzywami z winegretem
  • Grillowany kurczak w kremowym pomidorowym sosie z ryżem i sałatą ze śmietaną
  • Pieczone udziki z kurczaka w sosie cytrynowo-tymiankowym z kuskusem i grillowanymi warzywami
  • Polędwiczka w sosie grzybowym na puree ziemniaczanym z buraczkami
  • Tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami z boczkiem i zasmażaną kapustą
  • Schab duszony w sosie śliwkowym z gotowanymi ziemniakami i mizerią
  • Kotlety mielone z pieczarkami na puree ziemniaczanym z sałatką z pomidora
  • Pieczona karkówka marynowana w miodzie i musztardzie z kluskami śląskimi i modrą kapustą
  • Dorsz pieczony w pergaminie z oliwą truflową i ziołami z frytkami stekowymi i surówką z białej kapusty
  • Mintaj smażony w panierce kawałki z kopytkami i surówką z kiszonej kapusty

Zakąski (podajemy do nich pieczywo i masło)

  • Tatar wołowy
  • Deska mięs pieczonych z sosem cumberland
  • Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo-migdałowej z dipem ziołowym
  • Pasztet wieprzowy z żurawiną
  • Klopsiki w sosie miodowo-musztardowym
  • Roladki z tortilli z szynką parmeńską i warzywami
  • Roladki ze szpinakowego omleta z łososiem wędzonym
  • Kruche babeczki z pastami smakowymi (koperkowa, chrzanowa, suszone pomidory)
  • Śledzie solone na trzy sposoby (w buraczkach, w oleju, w śmietanie z jabłkiem)
  • Ryba po bałkańsku
  • Sałatka grecka z fetą i winogronami
  • Sałatka śródziemnomorska z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
  • Sałatka gyros z kurczakiem
  • Sałatka makaronowa z warzywami i sosem curry
  • Słupki warzyw z dipami (humus, ziołowy, paprykowy)

Ciepłe dania w trakcie przyjęcia

  • Krem z pomidora z malinami
  • Barszcz czysty z pasztecikiem mięsnym
  • Zupa chili z paskami wieprzowiny
  • Gulasz wieprzowy z kluskami półfrancuskimi
  • Żeberka na kapuście zasmażanej
  • Mix grillowy (skrzydełka, szaszłyki, udka) z dipem czosnkowym
  • Mix warzyw smażonych w cieście z dipem ziołowym

Deser

  • Sernik i jabłecznik

Napoje (bez ograniczeń)

  • Sok jabłkowy i pomarańczowy
  • Woda niegazowana z cytryną
  • Kawa i herbata

Formularz kontaktowy

9 + 8 =

Dołącz do nas na Facebooku!

 

Odwiedź Nas

Restauracja Na Uboczu
ul. Janiny Smoleńskiej ps. “Jachna” 13
71-005 Szczecin

Godziny otwarcia: 12:00 - 20:00

Zadzwoń

 +48 725 555 415

Napisz do nas

restauracja@nauboczu.pl