CATERING WIGILIJNY

Szczegóły

Zakąski rozkładamy na:
– półmiskach dostarczonych przez Gości
– półmiskach jednorazowych (3 zł/szt)
– naszych półmiskach (kaucja 30 zł/szt)

Dania ciepłe – do podgrzania w piekarniku – dołączamy instrukcję 🙂

Zamówienia przyjmujemy do 21.12 (poniedziałek) pod numerem telefonu:
725 555 415 lub przez maila: restauracja@nauboczu.pl

ZUPY

  • Barszcz czerwony czysty – 22 zł/1 l

     

  • Zupa grzybowa z łazankami – 22 zł/1 l

     

  • Krem grzybowy z kluseczkami – 22 zł/l

     

  • Gulaszowa zupa rybna „Segedyńska” – 23 zł/l

DANIA RYBNE DO PODGRZANIA (z instrukcją)

  • Karp saute (150 g) – 14 zł

     

  • Dorsz z ziołami w pergaminie (150 g) – 14 zł

     

  • Kulebiak z łososiem i szpinakiem (100 g) – 20 zł

     

  • Grillowany łosoś z sosem holenderskim (150 g) – 22 zł

     

  • Grillowany sandacz z sosem cytrynowym (150 g) – 25 zł

     

  • Małże nowozelandzkie z parmezanem (200g) – 23 zł

DANIA MIĘSNE DO PODGRZANIA (z instrukcją)

  • Trybowane skrzydełka z kurczaka faszerowane szynką
    (1 szt ~150 g) – 8 zł/szt
  • Żeberka w miodzie i piwie z kapustą zasmażaną
    (300g/150g) – 16 zł/porcja
  • Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z modrą kapustą (300g/150g) – 16 zł/porcja
  • Pieczeń rzymska w sosie chrzanowym (0,5 kg) – 18 zł
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym (150 g) – 20 zł
  • Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonymi winem – 33 zł/1 kg
  • Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną
    (ok. 2 kg) – 50 zł/1 kg
  • Pieczona trybowana gęś faszerowana owocami
    (ok. 4 kg) – 65 zł/kg

WYROBY MĄCZNE

  • Pierogi – 38 zł/1 kg (~20 szt)
    • z kapustą i grzybami
    • z kapustą i boczkiem
    • z mięsem
    • ruskie
    • z cukinią
  • Pierożki rybne – 50 zł/1 kg
  • Paszteciki – 6 zł/1 szt (~100 g)
    • z serem i pieczarkami
    • z kapustą i grzybami
    • z mięsem
  • Uszka z grzybami / kołduny z mięsem – 42 zł/1 kg (~50 szt)
  • Mini kopytka – 11 zł/1 kg
    • Zwykłe
    • Szpinakowe

GOTOWANE RYBY OBLANE WYTRAWNĄ GALARETĄ (150g/70g)

  • Dorsz – 11 zł/porcja
  • Pstrąg – 13 zł/porcja
  • Karp – 13 zł/porcja
  • Łosoś – 15 zł/porcja
  • Sandacz – 17 zł/porcja
  • Rolada ze szczupaka – 16 zł/porcja
  • Miętus – 18 zł/porcja
  • Faszerowany szczupak (cała ryba – min 2,5 kg) – 65 zł/1 kg

TATARY

    • Z łososia wędzonego (150g/80g) – 16 zł
    • Z łososia świeżego (150g/80g) – 19 zł
    • Ze śledzia (120g/60g) – 13 zł
    • Z tuńczyka z kaparami (150g/80g) – 25 zł
    • Wołowy (150g/80g) – 25 zł

WYROBY Z RYB

  • Śledź w oleju (120g/60g) – 8 zł
  • Śledź w oliwie z piklami (120g/60g) – 9 zł
  • Śledź w śmietanie z jabłkiem (120g/60g) – 11 zł
  • Śledź w buraczkach (120g/60g) – 12 zł
  • Łosoś fufu z wasabi (100g) – 12 zł
  • Łosoś fufu po malajsku (100g) – 15 zł
  • Łosoś peklowany (100g) – 17 zł
  • Ceviche z łososia (100g) – 16 zł
  • Łosoś wędzony w cieście francuskim (100g) – 15 zł
  • Ryba po grecku (150g/75g) – 12 zł
  • Ryba po bałkańsku (150g/75g) – 14 zł
  • Paprykarz z wędzoną makrelą (100g) – 11 zł
  • Karp po warszawsku (200g/100g) – 17 zł
  • Dzwonka z karpia po żydowsku (450g/250g) – 30 zł
  • Łosoś marynowany w koprze z sosem musztardowym
    (120g/80g) – 18 zł
  • Pieczona terrina z łososia i sandacza (100g) – 22 zł

WYROBY MIĘSNE

  • Pieczona peklowana łopatka – 6 zł/100 g
  • Boczek pieczony w chili – 7 zł/100 g
  • Karkówka pieczona w czosnku – 8 zł/100 g
  • Schab pieczony marynowany w ziołach – 8 zł/100 g
  • Zawijaniec ze schabu z boczkiem wędzonym – 8 zł/100 g
  • Pasztet drobiowy – 7zł/100 g
  • Pasztet z dzika pieczony w cieście – 13 zł/100 g
  • Pałki z kurczaka faszerowane warzywami – 7 zł/100 g (1 szt.)
  • Galantyna z kurczaka ze szpinakiem – 8 zł/100 g
  • Galaretki z peklowanej golonki z czosnkiem – 10 zł/100 g
  • Kurczak faszerowany mieloną łopatką i warzywami
    (ok. 2 kg) – 43 zł/1 kg

INNE

  • Pasztet z selera / ciecierzycy – 7 zł/100 g
  • Rolada serowa  – 8 zł/100 g (4 plastry)
    • Ze szpinakiem
    • Z szynką
    • Z warzywami
  • Roladki naleśnikowe – 8 zł/100 g (4 plastry)
    • Z łososiem
    • Ze szpinakiem
    • Z pieczarkami
  • Jaja faszerowane pastą – 4 zł/1 szt. (2 połówki)
    • Łososiową
    • Pieczarkową
    • Z tuńczyka
    • Z szynki
    • Po tatarsku
  • Sałatka ze świeżego kalafiora i kurczaka wędzonego – 6 zł/100 g
  • Sałaka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 6 zł/100 g
  • Sałatka z żółtym serem i makaronem – 6 zł/100 g
  • Sałatka jarzynowa – 6 zł/100 g
  • Sałatka śródziemnomorska z oliwkami, suszonymi pomidorami i kaparami – 6 zł/100 g
  • Sałatka grecka z fetą i winogronami – 6 zł/100 g
  • Sosy 150 ml – 12 zł
    • Tatarski
    • Cumberland
    • Żurawinowy
    • Miodowo-musztardowy

CIASTA

  • Jabłecznik (28cm x 22 cm) – 60 zł
  • Sernik z kajmakiem i migdałami (28cm x 22 cm) – 80 zł
  • Makowiec świąteczny – rolada (dł. 30 cm) – 80 zł
  • Brownie z solonym karmelem i orzechami pekan ( 24cm) – 90 zł
  • Czekoladowo-waniliowy sernik królewski ( 24cm) – 100 zł
  • Korzenny sernik dyniowy ze skórką z pomarańczy
    ( 24cm) – 100 zł
  • Orzechowiec ( 24cm) – 100 zł

Formularz kontaktowy

14 + 1 =

Dołącz do nas na Facebooku!

 

Odwiedź Nas

Restauracja Na Uboczu
ul. Janiny Smoleńskiej ps. “Jachna” 13
71-005 Szczecin

Godziny otwarcia: 12:00 - 20:00

Zadzwoń

 +48 725 555 415

Napisz do nas

restauracja@nauboczu.pl