CATERING WIELKANOCNY

Szczegóły

NIE PRZYJMUJEMY JUŻ ZAMÓWIEŃ

  • Zamówienia rozkładamy na półmiskach jednorazowych (3 zł/szt)
  • Odbiór własny 03.04 w godzinach 10:00 – 20:00
  • Możliwy dowóz – więcej informacji telefonicznie
  • Zamówienia przyjmujemy telefonicznie 725 555 415 lub mailowo restauracja@nauboczu.pl

ZUPY:

  • Żur na białej kiełbasie – 30 zł/l

  • Barszcz biały – 30 zł/l

  • Zupa chrzanowa – 30 zł/l

  • Zupa grzybowa z łazankami – 30 zł/l

DANIA DO PODGRZANIA:

Z INSTRUKCJĄ

  • Grillowany sandacz z sosem cytrynowym (150 g) – 25 zł
  • Trybowane skrzydełka z kurczaka faszerowane szynką (1 szt ~150 g) – 9 zł/szt
  • Sakiewki ze schabu z suszonymi pomidorami i mozzarellą z sosem bazyliowym (150 g) – 13 zł
  • Żeberka w miodzie i piwie z kapustą zasmażaną(300g/150g)– 20zł
  • Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z modrą kapustą (300g/150g) – 20 zł
  • Pieczeń rzymska w sosie chrzanowym (0,5 kg) – 25 zł
  • Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym (150 g) – 25 zł
  • Bigos z dzikiem, grzybkami i czerwonymi winem – 33 zł/1 kg
  • Pieczona trybowana kaczka faszerowana kaszą gryczaną (ok. 2 kg) – 50 zł/1 kg
  • Pieczona trybowana gęś faszerowana owocami (ok. 4 kg) – 65zł/kg

WYROBY MĄCZNE:

  • Pierogi z kapustą i grzybami / z mięsem / ruskie / z cukinią – 38zł/1 kg (~20 szt.)

  • Kluski śląskie – 11 zł/1 kg

  • Mini kopytka – 11 zł/1 kg
    • Zwykłe / Szpinakowe

 

MIĘSA PIECZONE:

  • Pieczona peklowana łopatka – 6 zł/100 g
  • Boczek pieczony w chili – 7 zł/100 g
  • Karkówka pieczona w czosnku – 8 zł/100 g
  • Schab pieczony marynowany w ziołach – 8 zł/100 g
  • Zawijaniec ze schabu z boczkiem wędzonym – 8 zł/100 g

wyroby mięsne zimne:

  • Pasztet drobiowy (100 g) – 7zł
  • Pasztet z dzika pieczony w cieście (0,5 kg) – 65 zł
  • Rolada z kurczaka ze szpinakiem (1 plaster – ~100 g)– 8 zł
  • Galaretki z peklowanej golonki z czosnkiem (150g) – 13 zł
  • Kurczak faszerowany mieloną łopatką i warzywami (połówka, niekrojona) – 43 zł

POTRAWY ZE ŚLEDZI:

150 g/60 g

  • Śledź w oleju – 8 zł

  • Śledź w oliwie z piklami – 10 zł

  • Śledź w śmietanie z jabłkiem – 11 zł

  • Śledź w buraczkach – 11 zł

WYROBY Z RYB:

  • Łosoś fu fu po malajsku (150g) – 25 zł
  • Ryba po grecku (150g/75g) – 12 zł
  • Dorsz po bałkańsku (150g/75g) – 12 zł
  • Łosoś marynowany w koprze z sosem musztardowym(120g/80g) – 22zł
  • Tatar z łososia wędzonego (150g/80g) – 17 zł
  • Tatar z łososia świeżego (150g/80g) – 22 zł
  • Tatar z tuńczyka (150g/80g) – 28 zł

INNE:

  • Pasztet z selera – 7 zł/100 g
  • Pasztet z ciecierzycy – 7 zł/100 g
  • Rolada serowa – 8 zł/100 g (4 plastry)
    • Ze szpinakiem / Z szynką / Z warzywami
  • Roladki naleśnikowe – 8 zł/100 g (4 plastry)
    • Z łososiem / Ze szpinakiem / Z pieczarkami
  • Jaja faszerowane pastą – 5 zł/1 szt. (2 połówki)
    • Łososiową / Pieczarkową / Z tuńczyka / Z szynki
  • Sałatka ze świeżego kalafiora i kurczaka wędzonego – 9 zł/150 g
  • Sałaka ziemniaczana z wędzonym boczkiem – 9 zł/150 g
  • Sałatka makaronowa z serem i warzywami w sosie curry – 9 zł/150 g
  • Sałatka jarzynowa – 9 zł/150 g
  • Sałatka śródziemnomorska z oliwkami, suszonymi pomidorami i kaparami – 9 zł/150 g
  • Sałatka grecka z fetą i winogronami – 9 zł/150 g
  • Sosy 150 ml – 12 zł
    • Tatarski / Cumberland / Żurawinowy / Miodowo-musztardowy

CIASTA:

  • Waniliowa babka z cytrynowym lukrem (dł. 25 cm) – 90 zł
  • Mazurek kajmakowy z czarną porzeczką (⌀ 24cm) – 100 zł
  • Sernik na sezamowym spodzie z marakują (⌀ 24cm) – 100 zł
  • Brownie z solonym karmelem i orzechami pekan (⌀ 24cm) – 100 zł
  • Porzeczkowiec z kremem śmietankowym (⌀ 24cm) – 100 zł

Formularz kontaktowy

12 + 6 =

Dołącz do nas na Facebooku!

 

Odwiedź Nas

Restauracja Na Uboczu
ul. Janiny Smoleńskiej ps. “Jachna” 13
71-005 Szczecin

Godziny otwarcia: 12:00 - 20:00

Zadzwoń

 +48 725 555 415

Napisz do nas

restauracja@nauboczu.pl