fbpx

Sylwester 2019/2020

BAL SYLWESTROWY

W STYLU HISZPAŃSKIM

2019/2020

Godz. 20:00 – 05:00

CENA: 330 zł/os.

 

Zaliczka wynosi 100 zł, końcową wpłatę należy dokonać do 16.12.2019. Rezygnacja z miejsca po 16.12
wiąże się z utratą zaliczki.

Wpłat można dokonywać na miejscu (kartą lub gotówką) bądź przelewem po uprzedniej rezerwacji:

Nr Konta: 33 1020 4812 0000 0802 0150 3846
Tytułem: Sylwester 2019 (Nazwisko rezerwacji)

Ostateczny termin wyboru drugiego dania – do 21.12.2019.

 

 

W planie:

 

  • 2 parkiety:
    • DJ FAME PRODUCTION – parter
    • zespół Muzykanci – I piętro
  • Pokaz fajerwerków
  • Zimne ognie
  • Lampka szampana o północy
  • Unikatowe menu z daniami hiszpańskimi
  • Fotograf + ścianka do zdjęć
  • Dekoracje z motywem hiszpańskim
  • Zabawa do białego rana
  • Wódka i wino bez ograniczeń
  • Przebrania mile widziane, ale nie wymagane :)

 

 

Zachęcamy do zapoznania się z repertuarem naszego zespołu na żywo:
http://www.muzykanci.pl/

 

Menu

STARTER

Pinxtos, czyli zestaw hiszpańskich przekąsek

  • Grzanka z rukolą, grillowanym pomidorem i jajem przepiórczym
  • Grzanka z marynowaną papryką i musem z koziego sera z koprem
  • Empanadillas /czyli smażone pierożki/ z krewetkami

DANIE GŁÓWNE

  • Grillowany Chuletas de puerco z patatas bravas i miksem sałat z salsa verde 

    /czyli grillowany schab złotnicki w duszonych warzywach z pieczonymi ziemniakami i miksem sałat z ziołowym sosem

  • Grillowana Dorada z patatas bravas i miksem sałat z salsa verde

    /czyli grillowana dorada w duszonych warzywach z pieczonymi ziemniakami i miksem sałat z ziołowym sosem

ZAKĄSKI

  • Empanadillas de sobrasada y miel /czyli sakiewki z kiełbasą sobrasada i miodem
  • Jamon iberico /czyli dojrzewająca hiszpańska szynka
  • Zestaw tapasów /oliwki, warzywa, wędliny, sery, ryby wędzone
  • Pieczona w sosie mojo pierś z gęsi /czyli pieczona w pikantnym ziołowym sosie pierś z gęsi
  • Melon z szynką serrano
  • Hiszpańska tortilla z chorizo
  • Tortilla española /czyli omlet z jajek i ziemniaków
  • Pimientos del piquillo /czyli papryczki piquillo z farszem rybnym
  • Buñuelos de bacalao /czyli pulpeciki z dorsza smażone w cieście
  • Sałatka z piklowanych warzyw z sosem koperkowo-gruszkowym
  • Pasty do smarowania / masła smakowe
  • Smalec ze skwarkami
  • Ogórki kiszone
  • Pieczywo / masło

CIEPŁE DANIA NA BUFECIE (23:00)

  • Zupa „gruszka pietruszka”

  • Fabada asturiana /czyli hiszpańska zupa fasolowa z kiełbasą

  • Paella z kurczakiem i królikiem

  • Warzywa w kruchym cieście

DESER

  • Flan /czyli hiszpański słodki mus z karmelem

  • Tarta de sidra /czyli hiszpański jabłecznik

  • Pestinos /czyli hiszpańskie kruche ciasteczka

NAPOJE (bez ograniczeń)

  • Sok jabłkowy / pomarańczowy

  • Cola / Fanta / Sprite

  • Kawa / herbata

  • Wino białe / czerwone

  • Sangria

  • Wódka Bocian

Formularz kontaktowy

15 + 4 =

Dołącz do nas na Facebooku!

 

Odwiedź Nas

Restauracja Na Uboczu
ul. Janiny Smoleńskiej ps. “Jachna” 13
71-005 Szczecin

Godziny otwarcia: 12:00 - 20:00

Zadzwoń

 +48 725 555 415

Napisz do nas

restauracja@nauboczu.pl