Szczegóły
Zupy podajemy w wazach – można wybrać dwie zupy.
II danie podajemy na półmiskach – można wybrać dwa zestawy.
Imprezy nocne (kończące się po 22:00) – dopłata w wysokości 30 zł/os.
Sala VIP (indywidualna sala na I piętrze) – dopłata 10 zł/os.*
*nie obowiązuje przy imprezach nocnych

Proponowane zestawy
Zapraszamy do zapoznania się z ofertami cenowymi wymienionych na dole propozycji.
W okresie 25.12 – 27.12 do ceny doliczamy dodatkowo 30 zł/os.
Zestaw I – 100 zł/os.
ZUPA
II DANIE
DESER
NAPOJE
Zestaw II – 120 zł/os.
ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 4 do wyboru
DESER
NAPOJE
Zestaw III – 140 zł/os.
ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 8 do wyboru
DESER
NAPOJE
Zestaw IV – 160 zł/os.
ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 8 do wyboru
CIEPŁE DANIA W TRAKCIE PRZYJĘCIA – 2 do wyboru
DESER
NAPOJE
Menu Imprezowe
Dostosowujemy menu do potrzeb klienta oraz charakteru wydarzenia!
Zupy
- Rosół z makaronem
- Żurek z kiełbasą i jajkiem
- Zupa cebulowa z posypką serową i grzankami
- Gulaszowa zupa wieprzowa
- Krem z pieczarek z grzankami
- Krem z pomidorów z malinami
II Danie
- Nuggetsy z frytkami i surówką z marchewki i jabłka – polecane dla najmłodszych
- Panierowany w płatkach kukurydzianych filet z kurczaka z pieczonymi ziemniakami i świeżymi warzywami z winegretem
- Zapiekany z serem i pomidorami filet z kurczaka z kuskusem i warzywami
- Tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami puree i mizerią
- Roladki ze schabu z serem i szynką w sosie maderowym z ryżem i sałatką z pomidora
- Grillowana karkówka ze smażonymi ziemniakami i buraczkami
- Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z kluskami śląskimi i modrą kapustą
- Dorsz pieczony w pergaminie z frytkami i surówką z białej kapusty
- Smażone w panierce kawałki mintaja z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty
Zakąski (podajemy do nich pieczywo i masło)
- Tymbaliki z kurczaka w miodowej galarecie z dodatkiem bakalii
- Sztufada z kurczaka z czosnkowym szpinakiem
- Pałki z kurczaka faszerowane warzywami
- Trybowany kurczak faszerowany mieloną łopatką i warzywami
- Rolada z marynowanego w czerwonym winie boczku
- Schab pieczony ze śliwką w miodowej galarecie
- Plastry rolady z indyka z nadzieniem z omleta i suszonych owoców
- Półmisek mięs pieczonych
- Rolada serowa z szynką / Rolada serowa ze szpinakiem
- Vol-au-venty z pastami smakowymi (koperkowa, chrzanowa, z suszonych pomidorów)
- Tatar z łososia wędzonego
Śledzie solone na trzy sposoby (w buraczkach, w oleju, w śmietanie z jabłkiem) - Rolmopsy ze śledzia marynowanego
- Ryby zalane wytrawną galaretą (pstrąg, sandacz, łosoś)
- Terrina z ryby morskiej
- Kąski ryb wędzonych z pastą chrzanową
- Sałatka grecka z fetą i winogronami
- Sałatka śródziemnomorska z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
- Sałatka ziemniaczana z majonezem i ogórkiem kiszonym
- Sałatka z paluszków krabowych z sosem jogurtowym i ananasem
- Sałatka ze świeżego kalafiora i kurczaka wędzonego
- Sałatka makaronowa z żółtym serem
Ciepłe dania w trakcie przyjęcia
- Barszcz czysty z pasztecikiem mięsnym
- Zupa chili z paskami wieprzowiny
- Zupa rybna
- Lasagne Bolognese
- Gulasz wieprzowy z kluskami półfrancuskimi
- Mix grillowy (skrzydełka, szaszłyki, udka) z dipem czosnkowym
- Kąski ryb smażonych z pieczonymi warzywami