Imprezy okolicznościowe

Szczegóły

 Zupy podajemy w wazach – można wybrać dwie zupy.
II danie podajemy na półmiskach – można wybrać dwa zestawy.
Imprezy nocne (kończące się po 22:00) – dopłata w wysokości 30 zł/os.
Sala VIP (indywidualna sala na I piętrze) – dopłata 10 zł/os.*
*nie obowiązuje przy imprezach nocnych

Proponowane zestawy

Zapraszamy do zapoznania się z ofertami cenowymi wymienionych na dole propozycji.

Zestaw I – 70 zł/os.

ZUPA
II DANIE
DESER
NAPOJE

Zestaw II – 90 zł/os.

ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 4 do wyboru
DESER
NAPOJE

Zestaw III – 110 zł/os.

ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 8 do wyboru
DESER
NAPOJE

Zestaw IV – 130 zł/os.

ZUPA
II DANIE
ZAKĄSKI – 8 do wyboru
CIEPŁE DANIA W TRAKCIE PRZYJĘCIA – 2 do wyboru
DESER
NAPOJE

Menu Imprezowe

Dostosowujemy menu do potrzeb klienta oraz charakteru wydarzenia! (Wybrane zdjęcia nie są częścią oferty, ale prezentują autentyczny kunszt naszych kucharzy)

Zupy

  • Rosół z makaronem
  • Żurek z kiełbasą i jajkiem
  • Zupa cebulowa z posypką serową i grzankami
  • Gulaszowa zupa wieprzowa
  • Krem z pieczarek z grzankami
  • Krem z pomidorów z malinami

II Danie

  • Nuggetsy z frytkami i surówką z marchewki i jabłka – polecane dla najmłodszych
  • Panierowany w płatkach kukurydzianych filet z kurczaka z pieczonymi ziemniakami i świeżymi warzywami z winegretem
  • Zapiekany z serem i pomidorami filet z kurczaka z kuskusem i warzywami
  • Tradycyjny kotlet schabowy z ziemniakami puree i mizerią
  • Roladki ze schabu z serem i szynką w sosie maderowym z ryżem i sałatką z pomidora
  • Grillowana karkówka ze smażonymi ziemniakami i buraczkami
  • Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim z kluskami śląskimi i modrą kapustą
  • Dorsz pieczony w pergaminie z frytkami i surówką z białej kapusty
  • Smażone w panierce kawałki mintaja z gotowanymi ziemniakami i surówką z kiszonej kapusty

Zakąski (podajemy do nich pieczywo i masło)

  • Tymbaliki z kurczaka w miodowej galarecie z dodatkiem bakalii
  • Sztufada z kurczaka z czosnkowym szpinakiem
  • Pałki z kurczaka faszerowane warzywami
  • Trybowany kurczak faszerowany mieloną łopatką i warzywami
  • Rolada z marynowanego w czerwonym winie boczku
  • Schab pieczony ze śliwką w miodowej galarecie
  • Plastry rolady z indyka z nadzieniem z omleta i suszonych owoców
  • Półmisek mięs pieczonych
  • Rolada serowa z szynką / Rolada serowa ze szpinakiem
  • Vol-au-venty z pastami smakowymi (koperkowa, chrzanowa, z suszonych pomidorów)
  • Tatar z łososia wędzonego
    Śledzie solone na trzy sposoby (w buraczkach, w oleju, w śmietanie z jabłkiem)
  • Rolmopsy ze śledzia marynowanego
  • Ryby zalane wytrawną galaretą (pstrąg, sandacz, łosoś)
  • Terrina z ryby morskiej
  • Kąski ryb wędzonych z pastą chrzanową
  • Sałatka grecka z fetą i winogronami
  • Sałatka śródziemnomorska z oliwkami, kaparami i suszonymi pomidorami
  • Sałatka ziemniaczana z majonezem i ogórkiem kiszonym
  • Sałatka z paluszków krabowych z sosem jogurtowym i ananasem
  • Sałatka ze świeżego kalafiora i kurczaka wędzonego
  • Sałatka makaronowa z żółtym serem

Ciepłe dania w trakcie przyjęcia

  • Barszcz czysty z pasztecikiem mięsnym
  • Zupa chili z paskami wieprzowiny
  • Zupa rybna
  • Lasagne Bolognese
  • Gulasz wieprzowy z kluskami półfrancuskimi
  • Mix grillowy (skrzydełka, szaszłyki, udka) z dipem czosnkowym
  • Kąski ryb smażonych z pieczonymi warzywami

Deser

  • Sernik / Jabłecznik

Napoje (bez ograniczeń)

  • Sok jabłkowy / pomarańczowy
  • Woda niegazowana z cytryną
  • Kawa / Herbata

Formularz kontaktowy

2 + 13 =

Dołącz do nas na Facebooku!

 

Odwiedź Nas

Restauracja Na Uboczu
ul. Janiny Smoleńskiej ps. “Jachna” 13
71-005 Szczecin

Godziny otwarcia: 12:00 - 20:00

Zadzwoń

 +48 725 555 415

Napisz do nas

restauracja@nauboczu.pl