CATERING domowy

Szczegóły

Zamówienia przyjmujemy najpóźniej do 4 dni przed planowanym terminem odbioru.

 Dodatkowe opcje:

  • Kelner – 25 zł/h
  • Dowóz – do 5 km bezpłatnie, powyżej do ustalenia indywidualnie
  • Live cooking – do ustalenia indywidualnie

ZUPY:

Sugerowana ilość – 0,3 l/os.

  • Rosół z makaronem – 20 zł/l

  • Zupa cebulowa z grzankami – 22 zł/l

  • Krem z pomidora z mozzarellą – 22 zł/l

  • Żurek z kiełbasą i jajkiem – 25 zł/l

  • Zupa gulaszowa – 25 zł/l

  • Krem z borowików z kluskami półfrancuskimi – 30 zł/l

DANIA GŁÓWNE:

25 zł/150 g

 Sugerowana ilość – 150 G/os.

  • Kurczak w płatkach kukurydzianych
  • Zapiekany z mozzarellą i pomidorami filet z kurczaka
  • Roladki drobiowe ze szpinakiem
  • Roladki ze schabu z serem i szynką w sosie beszamelowym
  • Tradycyjny kotlet schabowy
  • Grillowana karkówka
  • Pieczona karkówka w sosie czarnoleskim
  • Zrazy wieprzowe w sosie
  • Dorsz w pergaminie

 

DODATKI:

5 zł/100 g

 Sugerowana ilość – 300 G/os.

  • Pieczone ziemniaki
  • Gotowane ziemniaki
  • Ryż (pilaw lub pietruszkowy)
  • Kuskus z warzywami
  • Kluski śląskie
  • Modra kapusta
  • Buraczki
  • Surówka z białej kapusty
  • Świeże warzywa z winegretem
  • Mizeria

SAŁATKI:

6 zł/100 g

 Sugerowana ilość – 150 G/os.

  • Sałatka ze świeżego kalafiora i kurczaka wędzonego
  • Sałaka ziemniaczana z wędzonym boczkiem
  • Sałatka z żółtym serem i makaronem
  • Sałatka z brokułami, fetą i czosnkiem
  • Sałatka śródziemnomorska z oliwkami, suszonymi pomidorami i kaparami
  • Sałatka grecka z fetą i winogronami
  • Sałatka z paluszków krabowych z sosem jogurtowym i ananasem

ZESTAWY:

  • Deska mięs pieczonych (300g) 30 zł
  • Deska serów (300 g) 38 zł
  • Zestaw tartinek na białej i ciemnej bagietce    15 zł
    • Pasta pomidorowa, chorizo, korniszon
    • Szynka parmeńska, camembert, konfitura z czerwonej cebuli
    • Łosoś wędzony, mus chrzanowy, rukola
    • Humus, pieczona papryka, feta
    • Ser pleśniowy, gruszka, orzechy
  • Zestaw kruchych babeczek    14 zł
    • Pasta pieczarkowa, kiełki, pomidorek koktajlowy
    • Kremowy ser kozi, rukola, karmelizowany burak
    • Pasta szparagowo-serowa, bekon, prażone orzechy
    • Pasta szpinakowa, prosciutto, mozzarella
  • Zestaw koreczków    12 zł
    • Ser żółty, kabanos, oliwki
    • Boczek, krewetka, ogórek
    • Focaccia, mozzarella, pomidorek koktajlowy
    • Suszone pomidory, ser ziołowy, oliwki

PRZEKĄSKI:

  • Mini burgery wołowe – 9 zł
  • Mini klopsik mięsny z sosem miodowo-musztardowym 3 zł
  • Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo-migdałowej z dipem ziołowym – 5 zł
  • Roladki serowe z szynką (4 plastry/100g) – 8 zł
  • Roladki serowe ze szpinakiem (4 plastry/100g) – 8 zł
  • Roladki naleśnikowe z łososiem / szpinakiem / pieczarkami   (4 plastry/100g) – 8 zł
  • Łódeczka z cykorii z gorgonzolą, marynowaną gruszką i orzechami – 3 zł
  • Melon w szynce parmeńskiej – 6 zł
  • Szot z krewetką w sosie czosnkowym – 3,5 zł
  • Mini tatar wołowy – 8 zł
  • Mini tatar z łososia wędzonego – 6 zł
  • Tarta z suszonymi pomidorami, rukolą, mozzarellą i pesto (100g) – 6 zł
  • Sakiewka z ciasta francuskiego z chorizo – 3 zł
  • Grillowana cukinia z musem miętowym – 3 zł
  • Muszla makaronowa faszerowana szpinakiem – 3 zł
  • Sałatka z rukoli, krewetek, ananasa z sosem czosnkowym  (100 g) – 7 zł
  • Smalec (100 g) – 5 zł

CIASTA:

  • Jabłecznik (28cm x 22 cm) – 60 zł
  • Sernik z kajmakiem i migdałami (28cm x 22 cm) – 80 zł
  • Brownie z solonym karmelem i orzechami pekan ( 24cm) – 90 zł
  • Czekoladowo-waniliowy sernik królewski ( 24cm) – 100 zł
  • Orzechowiec ( 24cm) – 100

Formularz kontaktowy

5 + 2 =

Dołącz do nas na Facebooku!

 

Odwiedź Nas

Restauracja Na Uboczu
ul. Janiny Smoleńskiej ps. “Jachna” 13
71-005 Szczecin

Godziny otwarcia: 12:00 - 20:00

Zadzwoń

 +48 725 555 415

Napisz do nas

restauracja@nauboczu.pl